Afspraak maken

Over mij

Hi babe,
Mijn naam is Tess en ik ben sinds januari ’22 obsessed geworden met BIAB. Mijn interesse ging al jaren uit naar uiterlijke verzorging en styling. Ik heb een opleiding gevolgd tot Make-up Artist maar uiteindelijk werd mijn aandacht toch getrokken door de nagelbranche, en dan voornamelijk BIAB. Ik heb er altijd al van gedroomd om mijn eigen onderneming te starten. Die droom is uitgekomen en ik ben voorzien van twee certificeringen en een salon aan huis waar ik mega trots op ben. Mijn geluksmoment? Dat is wanneer jij de deur uit loopt en blij wordt als je naar je nagels kijkt. Mijn go-to BIAB kleur is Dreamer, en ik ben niet de enige want dit is meteen de meest populaire kleur van de salon.

Zie ik jou binnenkort in mijn salon? Klik hieronder om een afspraak te maken.

Reviews

"Ik heb eindelijk de lange nagels die ik altijd al heb gewild. Wekelijks lakte ik mijn nagels, maar bleven ze lang niet zo mooi van kleur en braken ze snel af. Dat is nu verleden tijd, ik ben helemaal happy nu!"

“Ik doe mijn nagels nu al iets langer dan een half jaar bij Tess en ben altijd heel blij met mijn nagels.Ze is een leuke meid en heeft altijd plezier in haar werk. Er zijn genoeg kleuren waar je uit kunt kiezen en ze luistert goed naar je wensen”

"Tess werkt snel en netjes, ik word iedere keer weer blij als mijn nagels gedaan zijn. En ze blijven echt heel lang mooi!"

"Vanuit expertise en feeling helpt Tess mij maandelijks aan de mooiste BIAB. Naast dat ze oog heeft voor wat mijn nagels nodig hebben, voelt ze aan wat bij mij past. Dit in combinatie met haar perfectionisme zorgt ervoor dat mijn nagels elke dag weer shinen!"

"Vanwege een verhuizing ‘moest’ ik opzoek naar een nieuwe nagelstylist. Voorheen had ik altijd acryl nagels maar na een eerste bezoek bij Tess ben ik maar wat blij dat ik bij haar terecht ben gekomen en nu BIAB laat zetten. Ik wil niet meer zonder! Ze gaat super netjes en nauwkeurig te werk. Altijd ruimte voor een gezellig praatje."

"Ik keek nooit om naar mijn nagels tot dat BIABFORYOU kwam, de behandelingen zijn fijn en elke keer mag ik weer complimenten ontvangen over hoe mooi mijn nagels zijn"

"Ik doe mijn nagels nu iets langer dan een half jaar bij Tess en ben altijd heel blij met mijn nagels. Ze is een leuke meid en heeft altijd plezier met het doen van mijn nagels. Er is een ruim aanbod aan kleuren en luistert aandachtig naar je wensen"

Overzicht van

mijn werk

Volg mij
op  Instagram